Versace faux fur palazzo slippers

175,00

Versace Home dressing gown

707,50

Versace unisex Bathrobe Medusa

257,50

Versace Home takes glamour and luxury into everyday living

Versace Home collection: glaswerk / kristal

Versace en Rosenthal zijn beiden merken die gelijk staan aan uitmuntendheid en superieure kwaliteit. Rosenthal wordt internationaal geroemd om het combineren van traditie en vernieuwing, terwijl Versace zijn eigen befaamde wereld van glamour en luxe stijl heeft. Samen hebben ze een elegant, verfijnd en spannende servies- en cadeaucollectie ontwikkeld. De inspiratie hiervoor is ontleend aan verschillende historische tijdperken en culturen. Zo zijn er stukken die een ontdekkingstocht zijn naar de exotische jungle verwerkt in afbeeldingen die op verschillende beroemde Versace prints te vinden zijn, maar ook collecties die de barokke iconografie in zich dragen, die het modehuis zichzelf eigen gemaakt heeft.

Duiken naar verborgen schatten, een wandeling door prachtige tuinen of het bekijken van de meest illustere kunstwerken van het hof van de Tsaar, Versace en Rosenthal hebben dit verwerkt in verschillende beeldscenario’s van hun tafelservies,  vol van mythen, symbolieken en verwijzingen naar de oudheid.

Versace Home collection – meubels

Nieuw bij Jaguar Mode is de exclusieve Versace Home collection. Kussens, stoeltjes e.a. meubels zijn bij Jaguar Mode te verkrijgen. Wij hebben niet alles op voorraad (kussens, bedlinnen, plaids etc wel), maar alles kan wel besteld worden

 

Jaguar exclusieve dames- en herenmode
Hooghuisstraat 12-14, 5611 GT Eindhoven , T: 040-243 47 12